De første studerende fra Studenterhus Aarhus består Prøve i Dansk 3

Stort tillykke til alle kursisterne fra vores hold i Studenterhus Aarhus, som i december bestod den afsluttende Prøve i Dansk 3 🇩🇰

To af dem er Mariève Chouinard og Daniel G. Marques.

Daniel siger: ”I starten var det lige så vigtigt for mig at lære dansk som at blive færdig med kandidatstudiet. Jeg ville lære dansk for at finde arbejde og for at læse min kærestes poesi”. Nu oplever Daniel, at han lettere kan få et dansk netværk. ”Det er nemmere at være en del af sociale relationer, fordi – når man kan dansk og har selvtillid – er der ikke så meget forskel mellem mennesker.”

Mariève siger. ”Jeg vil gerne blive i Danmark og finde et job, så det var vigtigt for mig at lære dansk. Det giver flere muligheder for jobs, for at deltage i sociale fællesskaber og for at forstå kulturen bedre.” Mariève har allerede oplevet, at det danske sprog har gjort det lettere for hende at snakke med kunder i sit studiejob og at forstå nogle af sine danske venner bedre.

Mariève og Daniel er blandt de første kursister i Studenterhus Aarhus, som Sprogcenter Midt har ført hele vejen til Prøve i Dansk 3. Undervisningen er siden efteråret 2020 blevet tilrettelagt i et tæt samarbejde mellem Sprogcenter Midt og Studenterhus Aarhus. Det kommer alle de internationale studerende på Aarhus University til gode❤.

2560 2453 Sprogcenter Midt