Lær dansk online

Lær dansk online og få fleksibilitet i hverdagen, skræddersyede undervisningsplaner og individuelle læringsmål

Fleksibel danskundervisning

Lær dansk online – fra dit hjem eller dit arbejde.

Vi er specialiseret i onlineundervisning til dig, som er højtuddannet eller studerende ved en videregående uddannelse. Vi skræddersyr din undervisningsplan og giver dig mulighed for at arbejde selvstændigt og systematisk med det danske sprog.

Hos os får du onlineundervisning, der tager udgangspunkt i dit niveau og dine sprogbehov. Vores kurser giver dig sproglige færdigheder og forståelse af dansk kultur, som åbner muligheder for dit liv i Danmark.

Danish Online

Lær dansk med Danish Online, hvis du ønsker en effektiv og fleksibel onlineundervisning.

Med Danish Online følger du et hold, hvor du en gang om ugen mødes virtuelt med din lærer og andre kursister på samme niveau som dig. I løbet af ugen arbejder du hjemme med opgaver og forberedelse til undervisningen.

På Danish Online mødes du virtuelt med din lærer og dine klassekammerater 3 lektioner én gang om ugen. Her lærer du om sprogets strukturer, du øver dig og bliver bedre sammen med dine klassekammerater. Du laver hjemmearbejde hver uge og forbereder dig til næste undervisning. Din lærer guider dig hele vejen og giver dig mundtlig og skriftlig feedback.

Du får adgang til vores virtuelle læringsplatform, hvor du modtager og afleverer opgaver og får feedback fra din lærer. Her kan du også tilgå videoer, undervisningsmateriale, ekstra øvelser, links og lydfiler, som er tilpasset dit niveau.

Danish Online giver dig sproglige færdigheder og forståelse af dansk kultur, som åbner muligheder for dit liv i Danmark.

 • Du lærer dansk, så du kan kommunikere i hverdagen – også på en dansk arbejdsplads
 • Du får en dybdegående forståelse af det danske sprog gennem instruktioner, øvelser og individuel feedback
 • Du udvikler dine færdigheder i at tale, lytte, læse og skrive, samtidig med at du lærer om dansk kultur og det danske samfund

Danish Online er for dig, som er visiteret til Danskuddannelse 3, og som kan arbejde selvstændigt. For at lære dansk med Danish Online, skal du kunne møde hver gang og lave det hjemmearbejde, som din lærer løbende giver dig. Det er desuden vigtigt, at du har et dansk netværk, så du kan øve dig i at bruge det dansk, du har lært.

Vi tilbyder Danish Online på alle moduler på Danskuddannelse 3.

 • Inden du kan starte på Danish Online, skal du til en samtale med vores vejleder. Samtalen er din garanti for, at du starter på et hold, som passer til dit niveau og dine mål. Til samtalen får du også information om læringsplatform og apps.

  Hvis du har været i Danmark i mindre end 5 år, kan danskundervisning være gratis for dig. Læs mere her. Inden samtalen undersøger vi, om du kan få danskundervisningen betalt af din kommune. Derfor beder vi om dit cpr.nr., når du tilmelder dig.

  Har du ret til gratis dansk, skal du betale et depositum på kr. 2.000 før opstart af undervisningen. Du kan få dit depositum retur, hvis du består din modultest indenfor en bestemt tidsramme. Læs mere om depositum her.

 • Find vores hold og tilmeld dig her.

 • På Danish Online mødes du hver uge online med din underviser og de andre kursister. Det foregår hver tirsdag kl. 17.00-19.30. Undervisningen foregår på computer, og du skal derfor have en computer og gerne et headset med mikrofon til rådighed. I løbet af ugen skal du lave opgaver selvstændigt og forberede dig til næste mødegang.

  Inden første onlinemøde sender din lærer dig en e-mail med en invitation til mødet. Til mødet får du en introduktion til den digitale læringsplatform og din undervisningsplan. Før mødet skal du downloade apps til vores digitale læringsplatform.

Kickstart dit ophold i Danmark

Er du lige flyttet til Danmark eller planlægger du at flytte til Danmark? Vores onlinekursus KICKSTART forbereder dig til en perfekt start på dit nye liv i Danmark.

Med KICKSTART får du introduktion til det danske sprog, uundværlig viden om dansk kultur og værdier samt nyttige tips og tricks til at, hvad du kan gøre for hurtigt at komme til at føle dig hjemme i Danmark.

Vores onlinekursus KICKSTART giver dig mulighed for at forberede dig på dit ophold i Danmark. Med KICKSTART får du:

 • Mulighed for at forberede dig selv på de første samtaler på dansk med 15 lektioner, opdelt i 5 forskellige emner og med en basisgrammatik til at understøtte din forståelse for det danske sprog.
 • Uundværlig viden om dansk kultur og værdier i e-bogen Danish Culture is an “extreme”.  Du får masser af eksempler på, hvordan dansk kultur og værdier kommer til udtryk i det danske samfund.
 • Anbefalinger fra internationale, som er flyttet til Danmark før dig. Vi har her samlet deres erfaringer, så du har mulighed for at drage nytte af dem.

Når du tilmelder dig KICKSTART, får du adgang til en unik og eksklusiv KICKSTART platform i 3 måneder. Du får dit private login og kan tilgå platformen fra login-knappen øverst på hjemmesiden, når og hvor det passer dig.

Tilgå Pre Arrival fra Chrome på PC, Mac, iOS eller Android.

Pris: 450 kr.

 • Bliv klar til at møde danskere på arbejde, på studiet eller i fritiden. Lær dansk til de første små samtaler og lær tal og udtale af bogstaver. Du kan gentage dialoger og øvelser, så mange gange som du vil, og du kan optage dig selv og evaluere din udtale. Du lærer blandt andet:

  • Hilsner, bogstaver og tal
  • Dialoger med præsentation
  • Dialoger til første arbejdsdag eller på studiet
  • På indkøb
  • I byen

  en smagsprøve på vores danskkursus.
  Danskkurset er bygget systematisk op og du får feedback hele vejen.

  • I første del bliver du præsenteret for nyt ordforråd gennem en video, hvor du kan se, lytte og læse en dialog. Du kan derefter øve det nye ordforråd ved at optage og lytte til dig selv.
  • I anden del kan du øve ordforrådet gennem forskellige selvrettende opgaver.
  • I tredje del deltager du i en dialog. Du kan optage dig selv, mens du stiller eller besvarer de relevante spørgsmål i dialogen.
 • Dansk kultur og værdier adskiller sig på visse punkter væsentligt fra andre lande i Europa. Vidste du for eksempel, at 86% af danskere stoler på folk med en anden nationalitet, og at 92% af danskere stoler fuldt ud på deres naboer?

  E-bogen Danish culture is an “extreme” introducerer dig til, hvordan bestemte værdier spiller en fremtrædende rolle i Danmark:

  1. On Equality: Why shouldn’t you think you are anything special in Denmark?
  2. On Trust: Why is Denmark a network of networks that you are not part of… yet?
  3. On Independence: Why are Danes a collective of individuals?
  4. On Privacy: Why should you keep calm and NOT knock on your neighbor’s door?
  5. On Humor: Why is Danish Humor so dark and ironic?

  Når du har læst bogen, kan du teste din nye viden med en quiz.

  Bogens forfatter er Anatolie Cantir, som er lektor i Kulturforståelse på VIA University College. Besøg hans LinkedIn profil her

 • Er du nysgerrig på, hvordan det er at bo og leve i Danmark? Hvorfor ikke blive inspireret af andre, som er flyttet til Danmark før dig?

  Hør erfaringerne fra fire internationale om, hvordan du skaber et godt liv i Danmark. De deler deres tips med dig i 8 videoer om, hvad du selv kan gøre for at trives i Danmark.

  Lidt om de fire internationale

  Samuel Komitov

  Samuel Komitov er fra Spanien og læser
  Global Business Engineering
  på VIA University College, Horsens.

  Diana Rezac

  Diana Rezac er fra Tjekkiet og er uddannet i
  Design & Business fra VIA University College
  Herning. Hun arbejder nu som Marketing
  Trainee hos Actona Group.

  Tudor Panaitescu

  Tudor Panaitescu er fra Rumænien og er
  uddannet bygningskonstruktør fra VIA
  University College, Horsens. Han har sammen
  med nogle studiekammerater startet sit eget
  firma, Visometric.

  Gloria GanchevaGloria Gancheva er fra Bulgarien og er
  uddannet i Value Chain Management fra VIA
  University College. Hun arbejder nu som
  Warehouse Assistant Manager på Steel
  Products A/S.

Bliv klar til Studieprøven

Har du planer om at søge ind på en dansk uddannelse på et college eller et universitet, eller har du brug for at få papirer på dine sprogkundskaber? Så er Studieprøven måske noget for dig.

På kurset “Bliv klar til Studieprøven” arbejder du med emner af humanistisk, historisk, naturvidenskabelig og aktuel karakter.

Kurset forbereder dig til Studieprøven, og giver dig den viden, de sproglige færdigheder og det ordforråd, du skal bruge.

Formålet med ‘Bliv klar til Studieprøven’ er, at du kan

 • kommunikere ved at anvende et sammenhængende, nuanceret og komplekst sprog
 • opretholde en akademisk diskussion ved at argumentere, konkludere og perspektivere
 • uddrage information og forstå tekster, der er formuleret i et nuanceret og komplekst sprog
 • anvende din viden om og erfaringer med kultur- og samfundsforhold i Danmark

Kurset ‘Bliv klar til Studieprøven’ er et onlinekursus, hvor du mødes med din lærer og holdkammerater virtuelt.

 • Der er lukket for optagelse i foråret 2023. Vi tilbyder senere et nyt forløb for efteråret 2023.

  HoldTidspunktStartEndTilmelding
  Bliv klar til Studieprøven17.00-19.30 onlineUge 2, 2023Med Studieprøven i juni 2023Tilmelding er lukket
 • Kontakt dit lokale Jobcenter for at høre, om du er berettiget til at få kurset betalt. For at få en henvisning skal du være inden for den femårige periode med danskuddannelsesret og have afsluttet PD3 med høje karakterer. Hvis du ikke er berettiget, kan du vælge at betale selv. Prisen for kurset er kr. 6.560 + prøvegebyr.

Kan du ikke finde, hvad du leder efter?

Så kontakt os og vi vil svare dig hurtigst muligt.