Onlineundervisning er en effektiv og fleksibel måde at lære dansk på

I en travl hverdag kan det være vanskeligt at afse tid til også at lære dansk. Santiya Thomas deltager på et af vores ’Danish Online’-hold, og hun har valgt ren onlineundervisning, fordi det med sin fleksibilitet passer perfekt ind i Santiyas hverdag.

Santiya siger: “Jeg har et fuldtidsjob og pendler hver dag mellem Ikast og Viborg, så det er ikke så nemt for mig at finde tid til at gå på sprogskole. Derfor har jeg valgt at lære dansk online, fordi jeg selv kan tilrettelægge, hvornår jeg vil fokusere på at lære dansk.”

På ‘Danish Online’ mødes kursisterne virtuelt med deres lærer en gang om ugen, og derudover skal der hver uge laves hjemmearbejde og afleveringer. Det stiller krav til kursisternes disciplin, men deres lærer støtter dem hele vejen og giver mundtlig og skriftlig feedback. Det passer Santiya perfekt. Hun siger: ”Jeg synes, man kan lære meget på ‘Danish Online’, fordi der er en stærk struktur med en ugentlig lektionsplan, som består af undervisningsmaterialer, opgaver og afleveringer. Hvis du følger den og afser tiden til at lære dansk hjemme, så er det og det ugentlige onlinemøde med din lærer og klasse en effektiv måde at lære dansk på.”

Læs mere om Danish Online.

1000 1338 Sprogcenter Midt