Aarhus
Indbydende og uformelle lokaler, hvor du kan føle dig hjemme
Aarhus
Motiverende læringsmiljø, hvor du har det sjovt mens du lærer dansk
Aarhus
Moderne undervisningsteknologi så du kan arbejde effektivt med dine personlige mål

Vi samarbejder med Aarhus Universitet

I samarbejde med Aarhus Universitet tilbyder vi gratis danskundervisning til alle internationale studerende og alle internationale medarbejdere samt deres medfølgende ægtefæller.

Vores danskkurser er blended med fremmøde på Campus Aarhus og online selvstudier i løbet af ugen. Det giver fleksibilitet, effektivitet og et socialt og anerkendende læringsmiljø, hvor du kan lære dansk på din måde med vores støtte.

Er du international medarbejder på en virksomhed i Aarhus, kan vi tilbyde dig danskundervisning ifølge særlige aftaler med virksomhederne. Læs mere her.

Vi tilbyder intensiv og skræddersyet ene-undervisning til alle internationale i Århus. Læs mere her.

Kurser i Studenterhuset

Vi underviser internationale studerende på AU i Studenterhus Aarhus, hvor det levende og unge miljø sætter en perfekt ramme for at lære og anvende dansk. Det gør det muligt for dig at lære dansk, samtidig med at du kan passe dine studier.

Vi ved, at det danske sprog åbner dørene til en videre karriere i Danmark. Derfor lærer lærer vi dig dansk, som du kan bruge på arbejde og i din fritid.

Aktuelle tilbud til AU-studerende

Som AU-studerende kan du pt. vælge mellem følgende tilbud:

 • KICKSTART
  Lær det mest basale og bliv klar til de første samtaler på dansk
  Du får 3 mdrs. webbaseret adgang til vores platform
 • Danish Online – 100% online
  Få sproglige færdigheder og forståelse for dansk kultur
  Undervisning på alle niveauer
  Du lærer sammen med andre på dit niveau
  Du får fleksibilitet, fordi du kan deltage hvorfra det passer dig

Hold i Studenterhus Aarhus

Til september starter vi igen hold i Studenterhus Aarhus i samarbejde med Aarhus Universitet.

Tilmelding hertil åbner i august.

Undervisningen er tilrettelagt, så du kan lære det nye sprog samtidig med at du skal passe dine studier og fritidsjob. Du får den rette kombination af

 • undervisning på et hold med andre studerende, hvor du kan udvikle dine sproglige færdigheder i et positivt og socialt fællesskab
 • onlineundervisning med selvstudier, hvor du kan fordybe dig og træne dine sprogfærdigheder, når og hvor du vil.

Kurser for medarbejdere og medfølgende ægtefæller ved AU

Vi tilbyder gratis danskundervisning til alle internationale medarbejdere og medfølgende ægtefæller ved Aarhus Universitet.

Vi er specialiseret i at undervise højt specialiserede internationale i dansk. På baggrund af vores erfaring, har vi skræddersyet danskkurser, som opfylder dit behov for fleksibilitet, effektivitet og et socialt anerkendende læringsmiljø.

Alle kurser afholdes på Aarhus Universitet.

Aktuelle tilbud til AU-medarbejdere/ægtefæller

Som AU-medarbejder/ægtefælle kan du pt. vælge mellem følgende tilbud:

 • KICKSTART
  Lær det mest basale og bliv klar til de første samtaler på dansk
  Du får 3 mdrs. webbaseret adgang til vores platform
 • Danish Online – 100% online
  Få sproglige færdigheder og forståelse for dansk kultur
  Undervisning på alle niveauer
  Du lærer sammen med andre på dit niveau
  Du får fleksibilitet, fordi du kan deltage hvorfra det passer dig

Hold på Aarhus Universitet

Til september starter vi igen hold i Studenterhus Aarhus i samarbejde med Aarhus Universitet.

Tilmelding hertil åbner i august.

Undervisningen er tilrettelagt, så du kan lære det nye sprog samtidig med at du skal passe dit job og familieliv. Du får den rette kombination af

 • undervisning på et hold med andre danskstuderende, hvor du kan udvikle dine sproglige færdigheder i et positivt og socialt fællesskab
 • onlineundervisning med selvstudier, hvor du kan fordybe dig og træne dine sprogfærdigheder, når og hvor du vil.

Kurser på Det Jyske Musikkonservatorium

I samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium underviser vi internationale studerende i dansk.

Vi er specialiseret i at undervise internationale studerende på universiteter og andre højtuddannede. Vi ved, at det danske sprog åbner dørene til en videre karriere i Danmark, og vi gør det muligt for dig at lære dansk, samtidig med at du kan passe dine studier.

Vi tilbyder dig Danish Online, fordi det er fleksibel og effektiv undervisning i et socialt anerkendende miljø, der tager hensyn til at du skal passe dine studier og fritidsjob. Med Danish Online opnår du sproglige færdigheder og forståelse af dansk kultur, som åbner muligheder for dit liv i Danmark.

På Danish Online mødes du virtuelt med din lærer og dine klassekammerater 3 lektioner én gang om ugen. Her lærer du om sprogets strukturer, du øver dig og bliver bedre sammen med dine klassekammerater. Du laver hjemmearbejde hver uge og forbereder dig til næste undervisning. Din lærer guider dig hele vejen og giver dig mundtlig og skriftlig feedback.

Du får adgang til vores virtuelle læringsplatform, hvor du modtager og afleverer opgaver og får feedback fra din lærer. Her kan du også tilgå videoer, undervisningsmateriale, ekstra øvelser, links og lydfiler, som er tilpasset dit niveau.

Deltag gratis i vores kurser, hvis du har danskuddannelsesret. Læs mere her.

Tilmeld dig det hold, som passer til dig. Du skal betale et depositum på kr. 2.000 ved tilmelding. Du kan få dit depositum retur, hvis du består din modultest inden for den angivne tidsramme. Læs mere her.

 • Find vores hold og tilmeld dig her

 • På vores kurser møder du til 3 lektioners virtuel undervisning én gang om ugen og har derudover 3 lektioners online selvstudier i løbet af ugen, når og hvor det passer dig.  Vores ambitiøse og professionelle undervisere imødekommer dine sproglige behov gennem hyppig feedback.

  I det virtuelle klasserum kan du:

  • Lære nyt sprog gennem sjove og engagerende metoder
  • Træne dine mundtlige kompetencer og få feedback på udtale
  • Møde, samarbejde med og dele ideer med andre studerende på samme niveau som dig selv

  I online selvstudier kan du:

  • Se din undervisningsplan, instruktionsvideoer og opgaver til hver undervisningsgang
  • Uploade ugens aflevering og få individuel feedback fra din lærer
  • Tilgå et stort udvalg af ekstra materiale og relevante links

  Der er en obligatorisk modultest ved afslutningen af hvert kursus.

 • Vi kontakter dig hurtigst muligt efter din tilmelding med mere information om dit kursus og detaljer om vores digitale læringsplatform.

  Inden kurset skal du downloade de apps, du skal bruge i undervisningen. Vi sender dig dine personlige loginoplysninger til den digitale læringsplatform og apps nogle dage før kurset starter. På dette site kan du finde den nødvendige information om downloading af apps.

Skræddersyet eneundervisning

Vil du at arbejde intensivt med dine personlige sproglige udfordringer? Vi tilbyder eneundervisning, hvor du selv aftaler undervisningens indhold, metoder og tidspunkt med underviseren.

Med eneundervisning kan du få fokuseret støtte fra en underviser, så du individuelt kan forbedre og opnå dine personlige sproglige mål.

Eneundervisning passer godt til dig, der gerne vil forberede dig sprogligt på en intensiv måde. Du oplever især et højt tempo, hvis du selv tager ansvar for det sprog, du lærer i forløbet.

Der er stor fleksibilitet i undervisningen og i tilrettelæggelsen heraf. Du aftaler selv med underviseren, hvor og hvornår du ønsker undervisning. Undervisningen kan også tilrettelægges som et blended forløb eller som 100% online. Når du har opgaver, øvelser og videoer, som du kan tilgå online, kan du arbejde løs, når det passer dig og få løbende feedback fra din underviser.

Pris, sted og tid aftales inden opstart.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker.

 • I eneundervisningen aftaler du selv med underviseren, hvad du specifikt vil fokusere på. Temaet for undervisningen kan være udtale, sætningskonstruktion og grammatik, præcision i arbejdsmails, nuanceret ordforråd til bestemte situationer, kommunikation med kunder og meget andet. Du får løbende feedback og værktøjer til at træne dine sproglige mål i hverdagen.

  Som hjælp anbefaler vi, at du laver en aftale med en makker, som er indforstået med, at I har faste tidspunkter eller situationer, hvor du øver det sprog, du har lært. Ved at øve med en makker kan du også få input til, hvordan du fortsat kan sætte nye mål for dig selv.

 • Før opstart af undervisningen holder du et møde med vores virksomhedskonsulent og evt. din kommende underviser. Til mødet aftaler vi målene for forløbet og den praktiske tilrettelæggelse.

  Et forløb er som udgangspunkt på 8-20 lektioner, afhængig af dine mål og ønsker.

  Efter mødet laver vi en skriftlig samarbejdsaftale. Her står prisen også udspecificeret, og beløbet skal betales inden opstart af undervisningen.

  Hvis du ønsker at forlænge forløbet, aftaler vi dette ved en evaluering, 1-2 uger inden perioden udløber.

Kan du ikke finde, hvad du leder efter?

Så kontakt os og vi vil svare dig hurtigst muligt.