Nyhedsoverblik

Træning med Horsens AC

16 kursister fra Sprogcenter Midt fik en god træning med Bo Henriksen. Perfekt opvarmning til venskabskamp med Horsens Freja i denne uge.

Der blev løbet, driblet, tacklet og råbt højt, da 16 kursister fra Sprogcenter Midt i sidste uge fik en stor oplevelse: En times intens træning under myndig og engageret ledelse af AC Horsens’ cheftræner Bo Henriksen.

Træningen fandt sted på kunstbanen ved siden af CASA Arena på Langmarksvej, og fra første pift satte Bo Henriksen rammerne op:
-Fodbold handler om smil og glæde – det gør det også i dag, lød cheftrænerens parole, inden opvarmningen og de første tekniske øvelser.

Hele vejen igennem holdt den lille fynbo et højt engagement – med positive tilråb, klap på skulderen og højt tempo – og af og til et ærgerligt brøl, når en stor chance blev misset.
Det smittede af på spillerne, som kommer fra seks forskellige lande; alle med kærligheden til fodbold som fællesnævner. De spurtede, sparkede og centrede, som var der en professionel kontrakt i kikkerten.

-Flere af dem spiller allerede i lokale klubber, men her får vi en fælles god oplevelse – og så er det en perfekt optakt til vores venskabskamp mod Horsens Freja onsdag, siger Lars Mose, der er projektmedarbejder på Ungeuddannelsen under Sprogcenter Midt.

Efter træningen – som i øvrigt sluttede med en kamp, hvor det orange hold vandt 4-1 – var der brede og lidt forpustede smil hos spillerne, inden de trillede tilbage til undervisningen på Sprogcenter Midt. Også Bo Henriksen var godt tilfreds:
-Det har været fantastisk at træne jer. I har så meget glæde og så mange smil. Hold fast ved det, hver gang I spiller, lød hans afskedssalut.

Mange af kursisterne var da også på plads på CASA Arena søndag, da AC Horsens mødte FC Vestsjælland.


okt, 2015