Publikationer & presse

SprogcenterNyt

Vores magasin SprogcenterNyt udkommer to gange om året. Nyhedsmagasinet sendes til vores samarbejdspartnere og andre interesserede. Her kan du blandt andet læse om, hvad der sker på sprogcentret eller læse personlige beretninger om vores kursister.

Er du interesseret i at modtage SprogcenterNyt, kan du skrive til
kontakt@sprogcentermidt.dk

Læs seneste SprogcenterNyt

Brochurer

Vi producerer løbende små brochurer, som fortæller om specifikke undervisningsforløb eller aktiviteter, der går ud over vores sædvanlige undervisningstilbud eller som formidler andre vigtige informationer.

Se brochurer

Nyheder

Vi vil gerne fortælle om, hvad der sker på Sprogcenter Midt. Du kan følge med i vores events, pressemeddelelser, artikler skrevet om os og af os, ledige stillinger og meget mere.

Se nyheder

For pressen

Hos Sprogcenter Midt lærer vores kursister dansk sprog og de lærer om danske kultur- og samfundsforhold, så de kan være aktive medborgere og klare sig selv i dagligdagen og på arbejdsmarkedet.

Sprogcenter Midt er en veldrevet selvejende institution, som arbejder uafhængigt af politiske og økonomiske interesser. Med ca. 120 dygtige og engagerede medarbejdere er det Sprogcenter Midts mål at være blandt landets førende, når det gælder pædagogisk udvikling og styrkelse af kursisternes faglige og personlige udvikling.

Hvis du har spørgsmål til en konkret sag, eller vil du gerne i kontakt med en af de ansatte i forbindelse med en artikel eller et indslag, er du velkommen til at kontakte en af os.

Centerchef Lene Glyngø:
lene.g@sprogcentermidt.dk, telefon +45 7625 9926, mobil +45 2782 5982

Souschef Mette Hedegaard Jørgensen:
mette.j@sprogcentermidt.dk, telefon +45 7625 9927, mobil +45 2971 7061

Kommunikationsmedarbejder Per Gregersen:
per@pgkommunikation.dk, mobil +45 2175 4843

 

Pressemeddelelser

Vi sender pressemeddelelser til relevante medier, når der er nyheder fra Sprogcenter Midt. Hvis du gerne vil med på listen, kan du sende en mail til: per@pgkommunikation.dk