SprogcenterNyt

Papirmagasinet SprogcenterNyt har igennem en årrække tilbudt vores samarbejdspartnere og andre interesserede et indblik i aktiviteterne på sprogcentret. Magasinet blev udgivet for sidste gang i november 2017.

Vores digitale nyhedsbrev har afløst papirudgaven og udsendes til abonnenter ca. hver anden måned. Målgruppen er vores samarbejdspartnere i kommuner, i virksomheder, politikere på Christiansborg og alle andre med interesse for at vide mere om, hvordan vi varetager opgaven at undervise udlændinge i dansk.

For pressen

Hos Sprogcenter Midt lærer vores kursister dansk sprog og de lærer om danske kultur- og samfundsforhold, så de kan være aktive medborgere og klare sig selv i dagligdagen og på arbejdsmarkedet.

Sprogcenter Midt er en veldrevet selvejende institution, som arbejder uafhængigt af politiske og økonomiske interesser. Med ca. 90 dygtige og engagerede medarbejdere er det Sprogcenter Midts mål at være blandt landets førende, når det gælder pædagogisk udvikling og styrkelse af kursisternes faglige og personlige udvikling.

Hvis du har spørgsmål til en konkret sag, eller vil du gerne i kontakt med en af de ansatte i forbindelse med en artikel eller et indslag, er du velkommen til at kontakte:

Centerchef Mette Hedegaard Jørgensen:
mette.j@sprogcentermidt.dk
telefon +45 7625 9927
mobil +45 2971 7061

Pressemeddelelser

Vi sender pressemeddelelser til relevante medier, når der er nyheder fra Sprogcenter Midt. Hvis du gerne vil med på listen, kan du sende en mail til: per@pgkommunikation.dk

Følg med i nyhederne fra Sprogcenter Midt

Hvis du gerne vil modtage nyhederne i din mailboks så tilmeld dig her: