Danskuddannelse

i Horsens, Skanderborg og Herning

Formål

Vi leverer effektiv og fleksibel danskundervisning med det formål, at kommunens nye borgere bliver aktive på arbejdsmarkedet og i lokalsamfundet.

Vi bygger på den lokale skoles fordele og den større organisations styrker. I den lokale skole har lokale netværk og samarbejdsflader stor værdi, og i den større organisation bidrager summen af kompetencer og specialer til en målrettet udvikling og indsats.

Vi bringer virkeligheden ind i læringsrummet

og læringsrummet ud i virkeligheden

Danskundervisningen på Sprogcenter Midt er beskæftigelsesrettet og individuelt tilpasset, samtidig med at den forbereder kursisterne til de statskontrollerede test og prøver. Vi har en klar pædagogisk profil og vores mål er at skabe sammenhæng mellem læring, arbejde og medborgerskab for alle vores kursister.

Fleksibel i tid, sted og tilrettelæggelse

Vi tilbyder danskuddannelse dag, aften og lørdag hele året rundt – også i skoleferier. Undervisningen kan foregå som almindelig holdundervisning med tilstedeværelse, som onlineundervisning eller en kombination af tilstedeværelse og onlineundervisning. Vi tilbyder desuden undervisning på virksomheder eller på uddannelsesinstitutioner.

Se tidspunkterne for vores holdundervisning her:

Horsens - dag, aften og lørdag

Dag 8.15-14.30 eller 9.00-15.00
Aften 17.00-19.50
Lørdag 9.00-13.15

Herning - dag og aften

Dag 8.10-13.30
Aften 17.00-20.00

Skanderborg - dag og aften

Dag 8.30-14.45
Aften 17.00-19.30
Lørdag Henvises til Horsens