Nyhedsoverblik

Fem kursister får priser ved translokationerne

Fem af kursisterne på Sprogcenter Midt fik særlige priser, da der torsdag og fredag var translokation på centrets tre afdelinger i Silkeborg, Skanderborg og Horsens.

I alt 352 kursister fik overrakt deres beviser på veloverståede danskprøver; heraf 104 i Silkeborg, 66 i Skanderborg og 182 i Horsens.

Centerchef Mette Hedegaard Jørgensen holdt festtalen og roste bl.a. kursisterne for deres mod til at tale dansk som det svære fremmedsprog, det kan være:

-På dansk har vi 20 vokallyde. På spansk har man fem og på arabisk tre. Så siger det sig selv, at der er meget nyt at lære, sagde hun bl.a.

I Horsens gik priserne til Ali Hussein og Moustafa Moustafa for en ekstra indsats undervejs:

-Ali, du har med dit engagement og spørgelyst været med til at løfte niveauet i klassen. Desuden har du et stort netværk, du ofte trækker på, og du deler gerne din viden med klassekammeraterne, sagde afdelingsleder Bodil Schjemte i sin begrundelse.

Om Moustafa hedder det:

-Du har gennem hele skoletiden været den mest stabile kursist, og er mødt op med stor arbejdsomhed. Du er meget opmærksom over for andre, og har derfor bidraget til at skabe en god atmosfære i klassen.

Ved translokationen i Skanderborg fredag formiddag var der priser til tre kursister.

Khabat Ali Youssef får prisen for sit seriøse arbejde og for sin udholdenhed, sin positivitet og sit fine bidrag til sammenholdet i klassen.

Pasapong Faarup har været en hjælpsom humørbombe i klassen, og er desuden altid mødt op med ildhu og en systematisk tilgang til at lære sit nye sprog.

Shaista Latifi har udvist en ekstraordinær og målrettet arbejdsindsats, er hjælpsom og omsorgsfuld, og har altid haft mod på at prøve noget nyt, også i sine praktikker.

Ali Hussein og Moustafa Moustafa


jun, 2019

Tags: ,