Dansk på arbejdspladsen

For en arbejdsgiver er det vigtigt, at de udenlandske ansatte kan tale, læse og skrive dansk på et niveau, der er passer til virksomhedens behov og medarbejderens jobfunktion.

Flere og flere virksomheder vælger at benytte sig af den gratis danskundervisning, som vi tilbyder under danskuddannelsesloven eller de skræddersyede danskkurser, vi tilrettelægger efter den enkelte virksomheds og medarbejders behov. Disse tilbud vil typisk være fagspecifikke brancherettede danskkurser.

Vi tilbyder også målrettede mentorforløb, som foregår i et tæt samarbejde mellem medarbejder, arbejdsgiver og sprogcenter. Fokus er sproglig opkvalificering af medarbejderen i forhold til specifikke arbejdsopgaver og -funktioner.

Danskundervisningen tilrettelægges så den passer til virksomhedens behov. Det gælder både undervisningsstedet, som kan være på en af vores skoler eller på virksomheden, og det gælder tidspunktet, som kan være om dagen, om aftenen eller om lørdagen.

 

Sprogcenter Midt er Danmarks erhvervsrettede sprogcenter

hvad mener vi med det?

Tilmeld dig SprogcenterMidts nyhedsbrev
Vil du også være den første til at modtage opdateringer om de seneste nyheder fra sprogcentret?
Nej tak
Tak for din tilmelding. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før vi kan sende dig nyhedsbreve. Tjek din e-mail, og følg vejledningen.
Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×