Sådan underviser vi

Et godt sted at være

Det skal være sjovt at lære sprog, men det er også hårdt arbejde. Derfor er arbejdsglæde et nøgleord på Sprogcenter Midt. Vi vil både være et godt sted at lære og et godt sted at være.

Uddannelsesplan

Når du starter på sprogcentret, lægger vi en uddannelsesplan sammen med dig. Dermed kender du planen for, hvornår du skal gå til test, og hvornår du kan gå til den afsluttende Prøve i Dansk.

Når du har været til samtale hos vores vejleder, kommer du ind på det hold, der passer præcist til dig.

Læringsforløb, evaluering og feedback

Undervisningen er bygget op omkring et curriculum. Hvert modul har 3-5 emneforløb, der hver varer ca. fem uger. Efter hvert emneforløb skal du til en evaluering, og bagefter får du en individuel feedback fra din lærer.

På Sprogcenter Midt vil din lærer hele tiden fortælle dig, hvad du skal lære, hvor meget du allerede kan, og hvad du skal arbejde videre med. Du vil kende dine læringsmål, og du vil vide, hvornår der er evaluering, individuel feedback og modultest. På den måde kan du hjælpe dig selv med at lære dansk.

Nyeste teknologi

I undervisningen bruger vi ny teknologi, når det støtter læreprocessen. Vi bruger smartphone, smartboard, iPad og computer, og vi har alle de nyeste interaktive programmer, som kan hjælpe dig med at lære dansk.

At lære og at træne

Vi forventer, at du laver hjemmearbejde og arbejder med at lære dansk uden for skolen. I skolen lærer du, og uden for skolen træner du. Det er hårdt arbejde at lære sprog – men det er også sjovt.